Om oss

Harstad Elektronikk as ble etablert 1990, og har i dag en sentral beliggenhet på nedre Seljestad i Harstad.

Det har vært en utfordring å finne forankring i et stadig mer krevende marked, men vi føler at vi har klart å finne vår nisje og vårt publikum, og vi takker våre kunder som har gjort dette mulig for oss. For oss er det en stor glede at så mange faste brukere kommer tilbake dag etter dag.

Harstad Elektronikk as' forretningside er å prosjektere, selge og installere, samt drive vedlikehold og opplæring på utstyr/tjenester innenfor området elektronikk og data, og med hovedtyngden på skipselektronikk/maritim elektronikk.

Tjenestene selges som kompetanse og produkt av våre ansatte, som har stor erfaring og er bedriftens viktigste resurs.

Viktige rammebetingelsene, som avtaler med kjeder, produsenter og importører, samt at vi tilfredsstiller krav til autorisasjoner gjør at vi kan tilby totalpakker til konkuransedyktige priser, og vi vil alltid være en komplett og trygg leverandør til privat og offentlig virksomhet.

Våre største kundegrupper er innen fiskeri, passasjer, frakt, forsvar og privat-/fritidsmarkedet. Vi har erfaring fra større og mindre oppdrag i inn og utland og sammen med våre oppdragsgivere er vi fornøyd med å ha levert at produkter som både funksjonelt og økonomisk har innfridd forventningene over tid.
Etter installasjonen er fullført, gir vi et års garanti på alt som inngår i leveransen. For Garmin totalpakker gies en utvidet garanti på to år i samråd med Garmin.

Som et hundre prosent lokaleid firma har eierne den nødvendige handlefrihet til å møte endringer i markedet og å utvikle firmaet i en positiv retning.

Etter flere års drift er vi stolte over å stadig se at nye kunder finner fram til oss. Vi håper at du som leser vil finne hjemmesiden relevant og at linkene til våre tjenester er nytting for deg.

Våre priser er konkuransedyktige, både i nasjonal og intrernasjonal sammenheng.

Timepris serviceteknikker 1.120,00 NOK eks mva
Reisetid (Over 1 t) 740,00 NOK eks mva
Overtid 50% kl 15.30-20.00
Overtid 100% kl 20.00-06.00
Diett og km godgjørelse følger statens satser.

Kjøring: I henhold til statens satser. Minste kostnad: 100 kr (Laveste sats by)Kontakt oss

Harstad Elektronikk as

Margrethe Jørgensensv. 3,
9406 HARSTAD
Tlf: 77 04 02 00
Mob 950 40 200post@harstad-elektronikk.no

Organisasjonsnummer:
959393400

Alternativer:
Faktura kan sendes:
faktura@harstad-elektronikk.noIBAN: HAS BNO 21 XXX
SWIFT: NO09 4730 05 52974